Autentificare sau inregistrare Cosul tau
 

Gadget adăugat cu succes!

Total produse: (cu TVA)
Total livrare (fără TVA) Livrare gratuită!
TVA 0,00 lei
Total (cu TVA)
Continuă cumpărăturile Trimite comanda
Catalog > Aparate de masaj>Pachet promotional Colia.Care Relax 5

Pachet promotional Colia.Care Relax 5

Disponibilitate: Acest produs nu mai este în stoc

CCR5

Tergum ofera un masaj shiatsu profund si puternic pentru muschii spatelui. Cervix preia de unde Tergum se opreste si maseaza in acelasi stil muschii cervicali.

Conținutul pachetului

1 x Perna de masaj Shiatsu Colia.Care Cervix M4

Pernă de masaj cu încălzire prin infraroșu pentru zona cervicală. Masează muschii cervicali relaxând și eliminând durerile de cap, oboseala și stresul

1 x Colia.Care Tergum M9 - Husa de masaj shiatsu

Husă de masaj shiatsu cu incalzire infraroșu. Masează mușchii dorsali. Relaxează și elimină încordarea și stresul. Folosește-o acasă, la birou sau în mașină

Preț (TVA și timbrul verde Incluse) 624,57 lei in loc de 818,00 lei

Tergum ofera un masaj shiatsu profund si puternic pentru muschii spatelui. Cervix preia de unde Tergum se opreste si maseaza in acelasi stil muschii cervicali.
Pachetul este recomandat celor ce stau (prea) mult la birou. Tergum va face fata masei musculare dezvoltate a barbatilor si/sau persoanelor corpolente. Persoanelor cu o masa musculara redusa le recomandam pachetul Relax 6 (Vibro + Cervix) pentru acelasi scop.

Ce este Colia.Care Tergum M9?

Este o husă de masaj shiatsu dotată cu 4 bile rotative ce imită mișcările folosite în tehnica Shiatsu. Acestea acționează de-a lungul întregului spate, pe lângă coloană, astfel încât să asigure un masaj complet.

Confecționată din piele ecologică, husa poate fi folosită pe orice scaun cu spătar și este alimentată de la o priză de 220V sau de la bricheta mașinii. Adaptorul pt mașină e inclus în pachet.

Notă: Te rugăm să NU o folosești în timp ce conduci pe o distanță mare. Are rolul de a relaxa, iar la volan e bine să fi concentrat. Folosește-o liniștit când stai în dreapta șoferului, pe bancheta din spate sau dacă conduci în oraș și fără viteză.

Ce este Colia.Care Cervix M4?Perna de masaj 

O pernă de masaj cu infraroșu, special creată pentru masarea gâtului și a cefei. Are 4 capete rotative ce acționează în ambele sensuri pentru a realiza un masaj în profunzime. Funcția de încălzire relaxeaxă mușchii, eliminând durerile de cap, oboseala și stresul acumulat.

Perna este portabilă, așa că folosește-o acasă, la birou sau în mașină (adaptorul pentru mașină este inclus).

O să-ți placă pentru ca:

  • Ambele aparate de masaj folosesc Tehnica Shiatsu: Întinde și relaxează mușchii prin mișcări circulare și de apăsare.
  • Design ergonomic de lux: Se potrivește perfect cu poziția naturală a coloanei și a cefei și este realizată din piele ecologică de calitate.
  • Masaj complet și personalizat: Cu cele doua produse iti vei putea face un masaj complet (Spate + Ceafa) eliberând tensiunea și îmbunătățind circulația sângelui. 

Cum funcționează?

  • Conectează la priză sau la bricheta mașinii.
  • Potrivește perna sau husa pentru grupa de mușchi pe care vrei să o masezi.
  • Pornește dispozitivul din telecomandă și sprijină-te de el. Nimic mai simplu!

Tehnici de masaj folosite:

Tehnica masaj Tui naTehnica Tui na este preluată din medicina tradițională chineză și presupune atingerea unor puncte considerate centre energetice.

Tehnica de masaj shiatsuMasajul prin tehnica Shiatsu folosește degetele pentru a întinde și relaxa mușchii. Tehnica implică mișcări circulare și de apăsare.

Capete rotative mobileHusa de masaj Colia.Care Tergum M9 are capetele de masaj mobile care se deplasează de-a lungul coloanei și acoperă toată suprafața spatelui. Astfel va asigura un masaj complet al spatelui.

Tehnica de masaj prin vibratiiHusa de masaj Colia.Care Tergum M9 foloseste tehnica prin vibrații care are rolul de a îmbunătăți circulația sângelui și de a oxigena țesuturile.

Tehnica de masaj prin calduraPerna de masaj Colia.Care Cervix M4 are functie de încălzire,ceea ce relaxează și detensionează mușchiul.

Tehnica de masaj KneadingMetoda Kneading ( în chineză Rou-Fa) este mai blândă decât celelate și presupune mișcări ușoare cu scopul de a reduce tensiunea.

Inclus în pachet:

  • Pernă de masaj.
  • Husă de masaj.
  • 2 cabluri pentru bricheta din mașină.
  • Manual de utilizare.
Dimensiune produs (L x l x h) 105 x 43 x 4 cm (husa) si 30 x 20 x 10 (perna)
Greutate produs 3,5 kg (husa) si 1 kg (perna)
Adaptor pentru masina Da
Garantie 24 de luni
Culoare Negru
Manual in limba engleza Da
Manual in limba romana Da

Scrieţi o recenzie

Pachet promotional Colia.Care Relax 5

Pachet promotional Colia.Care Relax 5

Tergum ofera un masaj shiatsu profund si puternic pentru muschii spatelui. Cervix preia de unde Tergum se opreste si maseaza in acelasi stil muschii cervicali.

Conținutul pachetului