Câțiva vizitatori ne-au atras atenția asupra câtorva magazine on-line care vând acest produs la prețuri derizorii, de câteva ori mai mici decât al nostru.

Am luat legatura cu Iain Sinclair LTD cărora le-am cerut explicații iar aceștia ne-au informat că se confruntă cu o serie de falsuri care au apărut în piața și care le fac mult rău in afaceri. Se comercializează mai ales pe Amazon și având o calitate proastă, cum e și normal la niște falsuri, au atras comentarii și aprecieri negative care le-a afectat imaginea brandului.

Se pare că produsele falsificate sub brandul CardSharp Iain Sinclair și-au făcut apariția și pe piața noastră.
Garantăm că produsul vândut de noi este original, achiziționat direct de la producător și suntem autorizați să-l vindem pe piața românească.

Atragem totodată atenția celor ce vând cu bună știință produse falsificate că prin gestul lor comit o infracțiune ce poate avea consecințe economice și legale.

  • Fapta de punere în circulație a mărfurilor contrafăcute constituie infracțiunea prev. de art. 5 alin. 1 lit. b din Legea nr. 11/1991.
  • art. 86 alin. 1 din Legea nr. 84/1998, infracțiunea de concurență neloială

În calitate de reprezentați, transmitem periodic proprietarului brandului o lista cu magazinele on-line ce practică prețuri suspecte urmând ca aceștia să demareze acțiunile ce se impun.

Cum poți fi sigur că produsul este original?

Din păcate nu există o metodă de a te asigura că produsul nu este contrafăcut. Achiziția de pe canalele oficiale este cam cea mai bună metodă de a nu te lăsa păcălit.
De cele mai multe ori, cei care vând falsuri iau pozele de pe site-ul original sau chiar de pe al nostru sau al partenerilor noștrii de distribuție.