Autentificare sau inregistrare Cosul tau
 

Gadget adăugat cu succes!

Total produse: (cu TVA)
Total livrare (fără TVA) Livrare gratuită!
TVA 0,00 lei
Total (cu TVA)
Continuă cumpărăturile Trimite comanda
Catalog > Aparate de masaj>Pachet promotional Colia.Care Relax 3

Pachet promotional Colia.Care Relax 3

Disponibilitate: Precomandă.

CCR3

Pachetul da posibilitatea unui masaj complet si puternic.

Conținutul pachetului

1 x Ciocan de masaj Colia.Care Digitus S4

Un ciocan de masaj prin vibrații cu încălzire prin infraroșu. Se poate folosi la orice grupă mare de mușchi.

1 x Colia.Care Tergum M9 - Husa de masaj shiatsu

Husă de masaj shiatsu cu incalzire infraroșu. Masează mușchii dorsali. Relaxează și elimină încordarea și stresul. Folosește-o acasă, la birou sau în mașină

Preț (TVA și timbrul verde Incluse) 599,76 lei in loc de 699,72 lei


0755.900.400Mai putin mai mult

Pachetul da posibilitatea unui masaj complet si puternic.
Tergum este recomandat un masaj shiatsu profund ce relaxeaza, detensioneaza si incalzeste prin infrarosu muschii spatelui. Digitus va trata orice alta grupa mare de muschi.
Recomandat in mod particular la raceli cand masajul poate fi chiar dureros fata de o perioada obisnuita. Nu depasiti timpul maxim de 15 min presetat, mai degraba faceti masaj mai des, cu o pauza de minim o ora, chiar daca senzatia e reconfortanta.

Ce este Colia.Care Tergum M9?

Este o husă de masaj shiatsu dotată cu 4 bile rotative ce imită mișcările folosite în tehnica Shiatsu. Acestea acționează de-a lungul întregului spate, pe lângă coloană, astfel încât să asigure un masaj complet.

Confecționată din piele ecologică, husa poate fi folosită pe orice scaun cu spătar și este alimentată de la o priză de 220V sau de la bricheta mașinii. Adaptorul pt mașină e inclus în pachet.

Notă: Te rugăm să NU o folosești în timp ce conduci pe o distanță mare. Are rolul de a relaxa, iar la volan e bine să fi concentrat. Folosește-o liniștit când stai în dreapta șoferului, pe bancheta din spate sau dacă conduci în oraș și fără viteză.

Ce este Colia.Care Digitus S4?

Un ciocan de masaj, pe bază de vibrații care îți vor alunga durerea, tensiunea și oboseala din mușchi.

Este mare și cântărește aproximativ 1kg. Greutatea e calculată astfel încât să nu ai nevoie să apeși, ci doar să-l poziționezi pe zona cu probleme, urmând ca greutatea proprie plus gravitația să se ocupe de restul.

Cele două capete ale ciocanului sunt din rocă de râu autentică cu încălzirea prin infraroșu, astfel asigură un masaj eficient. Functiile se pot porni sau opri din comutator, iar frecvența vibrațiilor se reglează dintr-un variator.

Frecvența vibrațiilor ciocanului de masaj Colia.Digitus S4 asigură un masaj in profunzime.

Cum funcționează?

  • Husa se conectează la priză si la bricheta, ciocanul de masaj se conectează doar la priză.
  • Potrivești ciocanul/husa pentru grupa de mușchi pe care vrei să o masezi.
  • Husă - pornește dispozitivul din telecomandă și sprijină-te de el. Nimic mai simplu!
  • Ciocan - ținând aparatul de mâner, se dirijează deasupra și în jurul zonei cu probleme astfel încât circulația sângelui să fie stimulată, iar tensiunea să se disipe.

Tehnici de masaj folosite:

Tehnica masaj Tui naTehnica Tui na este preluată din medicina tradițională chineză și presupune atingerea unor puncte considerate centre energetice.

Tehnica de masaj shiatsuMasajul prin tehnica Shiatsu folosește degetele pentru a întinde și relaxa mușchii. Tehnica implică mișcări circulare și de apăsare.

Capete rotative mobileHusa de masaj Colia.Care Tergum M9 are capetele de masaj mobile care se deplasează de-a lungul coloanei și acoperă toată suprafața spatelui. Astfel va asigura un masaj complet al spatelui.

Tehnica de masaj prin vibratiiHusa de masaj Colia.Care Tergum M9 foloseste tehnica prin vibrații care are rolul de a îmbunătăți circulația sângelui și de a oxigena țesuturile.

Tehnica de masaj prin lovireTehnica prin lovire aduce rezultate cel mai rapid prin faptul că acționează asupra mușchiului într-un mod mai pronunțat decât tehnica Shiatsu. Mușchii se detensionează rapid și vei simti o imbunătățire imediată.

Tehnica de masaj prin calduraCiocanul de masaj Colia.Care Digitus S4 are functie de încălzire,ceea ce relaxează și detensionează mușchiul.

Tehnica de masaj KneadingMetoda Kneading ( în chineză Rou-Fa) este mai blândă decât celelate și presupune mișcări ușoare cu scopul de a reduce tensiunea.

Inclus în pachet:

  • Ciocan de masaj.
  • Husă de masaj.
  • 1 cabluri pentru bricheta din mașină.
  • Manual de utilizare.
Garantie 24 de luni
Manual in limba engleza Da
Manual in limba romana Da

Scrieţi o recenzie

Pachet promotional Colia.Care Relax 3

Pachet promotional Colia.Care Relax 3

Pachetul da posibilitatea unui masaj complet si puternic.

Conținutul pachetului