Autentificare sau inregistrare Cosul tau
 

Gadget adăugat cu succes!

Total produse: (cu TVA)
Total livrare (fără TVA) Livrare gratuită!
TVA 0,00 lei
Total (cu TVA)
Continuă cumpărăturile Trimite comanda
Catalog > Termeni și condiții

Termeni și condiții

Termenii de utilizare și condițiile contractului de vânzare la distanță.

Utilizarea serviciului oferit de FunGadgets.ro implică acceptarea următoarelor clauze:

1. Înregistrarea ca utilizator FunGadgets.ro:

Utilizatorii trebuie să  furnizeze la crearea contului date reale pentru a putea fi contactați și a putea fi efectuate acțiunile referitoare la livrare.
Contul de utilizator poate fi suspendat în cazul în care se constată că este folosit în scopuri de fraudă: copierea conținutului site-ului, adăugarea de comentarii automate, spam, etc. Utilizatorii sunt răspunzători pentru păstrarea în siguranță a datelor de autentificare (nume de utilizator, email și parolă) în contul FunGadgets.ro. În cazul în care utilizatorul pierde parola de acces, aceasta nu mai poate fi recuperată, ci doar înlocuită folosind opțiunea "Am pierdut parola" din pagina Contul Meu.

În cazul în care utilizatorul optează pentru comanda rapidă, înțelege că prin acest lucru este posibil ca anumite promoții bazate pe fidelitate sau achiziționarea unui anumit produs să nu îi poată fi aplicate.
Orice încercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica conținutul site-ului FunGadgets.ro sau de a afecta performanțele serverului pe care rulează site-ul FunGadgets.ro va fi considerată tentativă de fraudare a sistemelor FunGadgets.ro și va conduce imediat la cercetarea penală împotriva aceluia sau acelora care a(u) încercat acest fapt.

2. Copyright/Drepturi de autor:

Conținutul întregului site (texte, imagini, comentarii, statistici, baze de date, scripturi, etc.) este proprietatea VHCI Business Development SRL și/sau a partenerilor săi și este protejat de legea drepturilor de autor. Nu este permisă folosirea acestor informații fără acordul scris al VHCI Business Development SRL.

VHCI Business Development SRL nu acceptă sub nici o formă violarea drepturilor de autor. În cazul în care consideri că orice componentă a acestui site aduce o încălcare unei proprietăți intelectuale, te rugăm să ne sesizezi imediat utilizând datele de contact puse la dispoziție.

3. Condiții de returnare și garanție:

Clienții FunGadgets.ro pot returna produsele cumpărate în următoarele condiții, conform Ordonantei de Urgenta Nr. 34/2014:

 • Consumatorul are dreptul legal să renunțe la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile începând cu ziua în care intră în posesia fizică a produsului sau 30 de zile de la data facturarii. În cazul în care optează pentru această facilitate, are obligația să ne notifice în SCRIS pe adresa de email: [email protected].
 • Returnarea produselor se face la sediul nostru sau prin intermediul unui serviciu de curierat pe cheltuiala clientului.
 • Pentru a putea fi returnate produsele trebuie să  fie în aceeași stare în care a fost livrat, fără a prezenta modificări fizice, lovituri, ciobiri, zgârieturi, șocuri, urme de folosire și/sau intervenții neautorizate, și trebuie să  fie însoțite de AMBALAJELE ORIGINALE, copie după factură și certificat de garantie - dacă este cazul. In cazul nerespectării acestei cerințe se poate percepe o taxă suplimentară sau refuza returul.
 • Costul produselor va fi rambursat în termen de maxim 14 zile de la data recepționării produsului de către S.C. VHCI Business Development S.R.L. și nu va include și costul transportului și al ambalării pentru returnare.
 • Returnarea banilor se face EXCLUSIV prin Ordin de Plata in contul bancar al clientului către care s-a emis factura fiscală. Nu se acceptă sub nici o formă schimbarea destinatarului banilor față de persoana fizică sau juridică care apare pe factură.

4. Condiții de garanție:

Garanția se acordă conform prevederilor  legale: OG21/1992; HG449/2003; HG457/2003; HG1514/2003.

În cazul defectelor apărute în timpul duratei termenului de garanție, produsul va fi depanat sau înlocuit de către noi. Vă rugăm să-l expediați prin intermediul unui curier cu confirmare de livrare, la adresa specificată pe site (click aici). Expedierea se face pe cheltuiala clientului, returnarea produsului reparat/înlocuit cade în sarcina vânzătorului.

MODALITATEA DE ASIGURARE A GARANȚIEI:

    Garanția presupune acționarea în conformitate cu instrucțiunile de folosire prezentate și manevrarea corectă a produsului .
    În cazul termenului de garanție VHCI Business Development SRL suportă toate cheltuielile pentru repararea sau înlocuirea produsului defect, remedierea sau înlocuirea produsului cu unul similar sau unul cu o valoare egală, dacă se constată că defecțiunea se datorează unor vicii de fabricație sau de material.
    Produsele defecte trebuie să fie însoțite de dovada scrisă a cumpărării in original (factura, chitanță, bon fiscal) și de o descriere a problemei observate.
    Termenul de garanție se prelungește cu timpul scurs de la data înregistrării reclamației până la data efectuării reparației.

GARANȚIA DEVINE NULĂ ÎN URMĂTOARELE SITUAȚII:

 • Necompletarea certificatului de garanție (vă rugăm să solicitați completarea acestuia de catre vânzător)
 • Lipsa bonului de vânzare cu data și ștampila unității care a vândut produsul.
 • Produsele sunt deteriorate din cauza unei exploatări necorespunzătoare, abuzive, sau întreținerii improprii.
 • Dacă un produs este folosit în alte scopuri decât cel pentru care a fost proiectat și este adus la reparat în garanție se va examina starea lui, vom identifica motivul defectării și vă vom raspunde.
 • Dacă s-au executat intervenții asupra produsului de către o persoană neautorizată.
 • Produsul prezintă daune provocate de intemperii, incendii, cutremure, tensiuni electrice accidentale.
 • Garanția nu se acordă produsului deteriorat în urma unei lovituri.
 • Dacă se demonstrează că problema apărută  nu se datorează unor defecte de fabricație sau de material vă vom informa asupra costurilor reparației.
 • Plata pentru reparație în acest caz se efectuează în avans.
 • Clientul va suporta costurile oricărei solicitări nefondate.

5. Condiții de transport:

Livrarea se face prin curier rapid în următoarea zi lucrătoare pentru comenzile înregistrate de luni până vineri, până în ora 17:00, și costă 15 lei, fără alte taxe, pentru localitățile acoperite de firma de curierat rapid. În București există posibilitatea expedierii prin curierat cu bicicleta, în termen de 2 ore, la un cost de transport de 20 de lei. Comenzile mai mari de 300 de lei beneficiază de transport gratuit.

Pentru localitățile care nu sunt acoperite de curieri, se calculează și taxează kilometri exteriori care se adaugă costului de livrare.

Livrarea se face NUMAI pe teritoriul României, cu ajutorul serviciilor de curierat rapid, cu livrarea gadgetului la adresa dorită de dumneavoastră.


6. Limitare de responsabilitate:

FunGadgets.ro nu poate fi răspunzătoar pentru:

 • Defectarea produselor vândute datorită utilizării în alt mod decât cel recomandat de producător, prin utilizarea de accesorii neconforme sau nerecomandate de producător (baterii, huse, etc.) sau prin utilizarea produselor de către persoane care nu se înscriu în limitele de vârstă recomandate.
 • Provocarea de pagube de orice natură datorate utilizării produselor cumpărate de pe site.
 • Utilizarea informațiilor (texte sau imagini) de pe site în alt scop decât pur informativ și în respectul total al legii drepturilor de autor.
 • Toate promoțiile prezente în site sunt valabile în limita stocului
 • Ne declinăm răspunderea pentru orice situație care poate apărea din cauza unor erori de software sau defecțiuni tehnice apărute la server.
 • Dacă prețurile sau alte informații referitoare la produse au fost afișate în mod eronat, inclusiv din cauza faptului că au fost introduse greșit în baza de date, ne rezervăm dreptul de a ANULA sau REFUZA comenzile ce conțin produsele respective și de a anunța clienții despre aceasta în cel mai scurt timp posibil.
 • Fotografiile au caracter informativ și pot conține accesoriii neincluse în pachetele standard.
 • În prezent expedierile se fac exclusiv pe teritoriul României. Pentru livrări în afara țării vă rugăm să ne contactați.

Acceptarea unei comenzi este supusă unor limitări care pot fi:

 • Valoare minimă. Din rațiuni financiare ne rezervăm dreptul de a impune o valoare minimă a comenzii. Aceasta poate fi schimbată oricând, fără preaviz.
 • Valoare maximă. Pentru a evita eventuale fraude ne rezervăm dreptul de a solicita garanții de plată în cazul comenzilor a căror natură sau valoare le face susceptibile de fraudă.

7. Soluționarea conflictelor:

Pentru orice conflict, de orice natură, apărut între FunGadgets.ro și clienții săi se va încerca rezolvarea pe cale amiabilă prin înțelegerea între cele două părți. În cazul în care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale românești din acest domeniu, iar soluționarea conflictelor este de competența instanțelor românești.


Daca întâmpinați probleme legate de o comandă, care nu par a putea fi rezolvate prin email sau cu persoana cu care discutați, puteți lua legătura pentru o conciliere internă gratuită cu managementul VHCI Business Development la adresa: [email protected].

8. Securitatea Datelor Personale

Datele personale pe care ni le furnizați vor fi folosite numai în scopul declarat al acestui site. Informațiile din formularul de comandă vor fi folosite pentru a vă trimite confirmarea comenzilor și informări periodice privind activitatea magazinului, în cazul în care optați pentru această facilitate. Ne obligăm să  nu facem publice și să nu vindem bazele de date conținând informații referitoare la datele personale ale clienților noștri. SC VHCI Business Development SRL este înregistrată în registrul de evidență a prelucrării datelor cu caracter personal al ANSPDCP cu nr. 14793.
Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată, și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, SC VHCI Business Development SRL are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră sau o altă persoană. Scopul colectării datelor este facturarea produselor vândute și expedierea lor. Sunteți obligat(ă) să  furnizați datele, acestea fiind necesare în procesul de comanda. Refuzul dvs. determină anularea comenzii. Informațiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator și sunt comunicate numai următorilor destinatari: reprezentații firmelor de curierat. Daca doriți să  primiți informații despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de SC VHCI Business Development SRL trebuie să  bifați opțiunea NEWSLETTER din contul dumneavoastră. Conform Legii nr. 677/2001 beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a vă adresa justiției. Totodată aveți dreptul să  vă opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să  solicitați ștergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi vă puteți adresa cu o cerere scrisș, datată și semnată la
SC VHCI Business Development SRL
email: [email protected]
În atenția Departamentului Clienți.

De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiției. Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte vă rugam să  ne informați cât mai curând posibil.

FunGadgets.ro își rezervă dreptul de a putea efectua orice modificări ale acestor prevederi, precum și orice modificări asupra site-ului www.fungadgets.ro, structurii acestuia sau orice alte modificări ce ar putea afecta site-ul, fără a fi necesară vreo notificare prealabilă către utilizatori în acest sens.

Dacă oricare dintre clauzele de mai sus va fi găsită nulă sau nevalidă, indiferent de cauză, această clauză nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.Accesați de aici: Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor