Autentificare sau inregistrare Cosul tau
 

Gadget adăugat cu succes!

Total produse: (cu TVA)
Total livrare (fără TVA) Livrare gratuită!
TVA 0,00 lei
Total (cu TVA)
Continuă cumpărăturile Trimite comanda
Catalog > 30 zile drept RETUR

30 zile drept RETUR

Clienții FunGadgets.ro pot returna produsele cumpărate în următoarele condiții, conform Ordonantei de Urgenta Nr. 34/2014:

  • Consumatorul are dreptul legal să renunțe la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile începând cu ziua în care intră în posesia fizică a produsului sau 30 de zile de la data facturarii. În cazul în care optează pentru această facilitate, are obligația să ne notifice în SCRIS pe adresa de email: [email protected].
  • Returnarea produselor se face la sediul nostru sau prin intermediul unui serviciu de curierat pe cheltuiala clientului.
  • Pentru a putea fi returnate produsele trebuie să  fie în aceeași stare în care a fost livrat, fără a prezenta modificări fizice, lovituri, ciobiri, zgârieturi, șocuri, urme de folosire și/sau intervenții neautorizate, și trebuie să  fie însoțite de AMBALAJELE ORIGINALE, copie după factură și certificat de garantie - dacă este cazul. In cazul nerespectării acestei cerințe se poate percepe o taxă suplimentară sau refuza returul.
  • Costul produselor va fi rambursat în termen de maxim 14 zile de la data recepționării produsului de către S.C. VHCI Business Development S.R.L. și nu va include și costul transportului și al ambalării pentru returnare.
  • Returnarea banilor se face EXCLUSIV prin Ordin de Plata in contul bancar al clientului către care s-a emis factura fiscală. Nu se acceptă sub nici o formă schimbarea destinatarului banilor față de persoana fizică sau juridică care apare pe factură.