Autentificare sau inregistrare Cosul tau
 

Gadget adăugat cu succes!

Total produse: (cu TVA)
Total livrare (fără TVA) Livrare gratuită!
TVA 0,00 lei
Total (cu TVA)
Continuă cumpărăturile Trimite comanda
Catalog > Despre noi> Politica de preturi

Politica de preturi

Am început acest business din dorința de a aduce gadgeturi faine la prețuri egale cu cele din Europa.

De ce este acest lucru mai dificil decât pare?

Cel mai important motiv: dimensiunea pieței din România și puterea de cumpărare. Făcând volume semnificativ mai mici decât colegii noștrii din Germania, UK, Franța, ponderea costurilor fixe este semnificativ mai mare în prețul final al produsului.

Al doilea motiv: accesul la finanțare e mai dificil, iar costurile sunt mai mari. De asemenea se mai adaugă câteva procente la riscul valutar și la conversia RON -> USD sau RON -> EURO.

Cum rezolvăm situația.

Cum putem, doar suntem români și trebuie să ne descurcăm. Listăm produse doar dacă putem respecta prețurile de retail oficiale, recomandate de producător. Apar diferențe din cursul valutar și din TVA-ul mai mare de la noi versus alte tări europene.

Unde e mai ieftin?

Extern: Pe Amazon, Ebay și cam toate site-urile chinezești cu vânzători mai mult sau mai puțin dubioși. Știm. Încercăm să compensăm prin servicii.

Pe site-urile partenerilor reselleri. Ocazional facem campanii împreună cu partenerii. Comandă oriunde îți este mai confortabil, nivelul de servicii post-achiziție este la fel.