Reduceri adevărate de BLACK FRIDAY

S-a vorbit foarte mult despre Black Friday și despre păcălelile pe care unele magazine le dau. De aceea, am făcut un scurt ghid care explică de ce Black Friday la FunGadgets NU E TEAPA.

1) Nu am mărit prețurile înainte de Black Friday.

Pe FunGadgets, nu am mărit niciodată preturile înainte de Black Friday. Reducerile sunt pe bune, oferite la prețul adevărat al produselor.

2) Nu oferim discounturi suspect de mari.

Magazinele care oferă discounturi foarte mari sunt suspecte. Avem în minte exemplul recent al magazinului fantomă Fabrica de Discounturi. Cumpărand un produs cu discount foarte mare riști nu doar să pierzi bani, ci și timp, nervi și așa mai departe.

3) Stocurile noastre sunt reale.

Suntem importator direct al produselor pe care le vindem, iar toate produsele care apar disponibile sunt fizic la noi în depozit. De aceea putem livra orice comandă în maxim 24 de ore (exceptand duminica). Nu există posibilitatea ca o comandă plasată pe site să nu fie onorată.

4) Nu-ți place? Poți returna produsul în 30 de zile.

Orice produs cumpărat de Black Friday (si nu numai) poate fi returnat fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 30 zile calendaristice de la primirea produsului.

5) Nu avem un număr limitat din fiecare produs la ofertă de Black Friday

Livram exact atâtea produse câte se comandă. Singura limită este stocul de care dispunem in depozit.

Cele mai populate gadgeturi de Black Friday

Reducere 20%

Aparate de masaj Colia.Care

Aparatele de masaj Colia te vor scăpa de oboseală şi de stresul acumulat în timpul zilei. Prin tehnica de masaj Shiatsu, aparatele de masaj Colia pun în mișcare muşchii, astfel vei avea parte de un masaj eficient oriunde şi oricând.

Pentru mai multe modele click aici!     Vezi VIDEO

Aparat de masaj husa shiatsu reducere Black Friday
Reducere 15%

Roller Coaster

Un gadget de asamblat în care devii arhitectul unei curse amețitoare cu pante, bucle și întorsături. Există 8 modele pe 8 variante de dificultate și buget. Montajul durează între 2 și 15 ore în funcție de nivel, dar satisfacția reușitei merită.

Pentru mai multe modele click aici!     Vezi VIDEO

roller coaster reducere black friday
Reducere 20%

iHelicopter iCam

E cel mai stabil elicopter, îl controlezi din telefon, e foarte reziaten și ușor de manevrat și e super fun. A fost votat "Top Gadget" în Sunday Times și recomandat de "Gadget Show".

In plus, are cameră video și filmează!

Pentru mai multe modele click aici!     Vezi VIDEO

elicopter black friday reducere
Reducere 20%

Rover 2.0 Brookstone

Rover 2.0 este un super tanc controlat din smartphone sau tabletă, o adevarată masină de spionat. Poate face streaming video în timp real, învăța trasee și are sistem de vedere pe timp de noapte în infraroșu.

Pentru mai multe modele click aici!     Vezi VIDEO

Rover 2.0 Black Friday reducere
Reducere 20%

Bila super inteligenta Ollie

Ollie este un robot ultra-robust, construit pentru cei care iubesc viteza și terenul accidentat de off-road. Se controlează prin dispozitive smart și face trucuri ametitoare. Joaca trece la alt nivel!

Pentru mai multe modele click aici!     Vezi VIDEO

Ollie Black Friday reducere
Reducere 20%

Tastatura holografica Epic Keyboard

Tastatura Epic Keyboard este un gadget super cool care se conectează la orice smart device și proiectează o tastatură QWERT perfect functională.

Pentru mai multe modele click aici!     Vezi VIDEO

Epic Keyboard reducere Black Friday
Reducere 30% Black Friday

Kituri de construire Fischertechnik

O serie de 25 de jucării, fabricate în Germania. De la modele simple ce se pot asambla pe modelul Lego, până la adevărate lecții de fizică, mecanică, optică, energii alternative. Realizate cu o atenție la detalii tipic germană și respectând normele europene de siguranță a jucăriilor, sunt unul din cele mai potrivite și frumoase cadouri pentru copii cu vârste între 5 si 15 ani.

Pentru mai multe modele click aici!

Fishertechnik reducere black friday
Reducere 20%

Boxe portabile cu super ireprosabil

Asculti muzică de pe telefon sau tabletă?

Fă-ti cadou ceva ce sigur o să-ti placă și o să-ti fie de folos: cele mai bune boxe externe portabile. Cu fir sau Bluetooth, boxele au baterie integrată şi autonomie de până la 12 ore.

Pentru mai multe modele click aici!

Colia Sound Black Beat
Reducere 15%

Lanterna EON ultraluminoasa

Rezistentă la apă și dotată cu 2 LED-uri Ultra-Bright, e probabil ultima lanternă pe care o vei mai cumpăra. Lanterna EON este de dimensiunea unui card de credit si este foarte rezistentă.

Pentru mai multe detalii click aici!

Lanterna Eon
Reducere 15%

Baterie externă KiwiBird i2500 pentru smartphone

Bateria externă KiwiBird este dedicată tuturor telefoanelor mobile care se încarcă cu mufă microUSB, încărcandu-le complet cel puțin o dată. 

Pentru mai multe detalii click aici!

baterie externa reducere black friday
Reducere 20%

Ceasuri cu design ingenios

Pentru dimineți super productive avem o serie de ceasuri decorative cu un design foarte ingenios, de birou sau perete în o varietate de stiluri: modern, retro, industrial, vintage-futurist.

Pentru mai multe detalii click aici!

ceas ingenios reducere black friday