Bateriile externe Kiwi Bird sunt varianta compactă și cu cost redus al acumulatorilor Colia.Power.

Scopul lor este să te salveze din situațiile de urgență încărcându-ți telefonul cel puțin o dată (*). Sunt mici, încap cu ușurință în buzunar și au portabilitatea maximă. Prin conectorul integrat elimină una dintre cele mai mari probleme întâlnite la bateriile externe: nevoia de a avea cablul original în buzunar.

Dacă ai nevoie de un alt fel de conector, tot ce trebuie să faci e să detașezi cablul bateriei și în portul USB-mamă să conectezi cablul de care ai nevoie.

Avantaje:

  • dimensiune și greutate mică
  • cablu integrat
  • port USB-mamă universal

Dezavantaje:

  • capacitate mică
  • modelul i2400 (pt iPhone) necesită cablu extern USB-Micro-USB pentru a fi reîncărcată (inclus în pachet)

Recomandăm acest tip de baterie, pentru cei ce nu au deplasări frecvente și vor doar o variantă de back-up, să-și încarce telefonul la nevoie. Vezi și pagina sfaturi pentru alegerea unei baterii externe.

* - Nu putem garanta performanțele bateriilor pentru toate tipurile de telefoane Android. Am întâlnit situații cu telefoane care deși aveau bateria de capacitate mică, circuitul de încărcare consuma atât de mult curent încât înjumătățea practic rezultatul.
Pentru testele noastre interne utilizăm în prezent: iPhone 4 sau 4S, Samsung Galaxy S2, S3, sau HTC.

Dacă telefonul tău nu se încarcă de la bateria comandată de la noi, poți să o returnezi sau să o schimbi cu o alta care funcționează cu modelul tău.