Noua husa de masaj shiatsu Tergum M8

Noul model, M8, vine cu o îmbunătățire considerabilă a calității materialului exterior și un mecanism intern mai rezistent.

Din păcate și costul este mai mare și asta se datorează creșterii costurilor cu materia primă, cu transportul și cu aprecierea dolarului. Asta e.

Produsul îl găsiți aici: Colia.Care Tergum M8

Tehnici de masaj folosite:

Tehnica masaj Tui naTehnica Tui na este preluată din medicina tradițională chineză și presupune atingerea unor puncte considerate centre energetice.

Tehnica de masaj shiatsuMasajul prin tehnica Shiatsu folosește degetele pentru a întinde și relaxa mușchii. Tehnica implică mișcări circulare și de apăsare.

Capete rotative mobileCapetele de masaj mobile se deplasează de-a lungul coloanei și acoperă toată suprafața spatelui. Astfel va asigura un masaj complet.

Tehnica de masaj prin vibratiiTehnica prin vibrații are rolul de a îmbunătăți circulația sângelui și de a oxigena țesuturile.

Tehnica de masaj KneadingMetoda Kneading ( în chineză Rou-Fa) este mai blândă decât celelate și presupune mișcări ușoare cu scopul de a reduce tensiunea.